tiistai 18. joulukuuta 2012

Joulun odotusta

Tänä vuonna joulu on meidän Löytöfest-tiimille erityinen. Tavoitteenamme on ollut, että jäädessämme lomalle MediataideM-osuuskunnastamme, ohjelmastamme on valmiina kaksi jaksoa! Olen erittäin iloinen kertoessani, että nämä jaksot ovat nyt oikeasti valmistuneet.

Täytyy myöntää, että tällä hetkellä olo on helpottunut, mutta myös hiukan varovainen ja epäilevä. On nimittäin todella vaikea sanoa, miltä ne ulkopuolisesta näyttävät. Luotan kuitenkin sisältöömme ja ideaamme niin paljon, että jossain olemme varmasti onnistuneet!

Valmis työ on omalle kriittiselle silmälle aina vaikeaa katseltavaa ja kun klippejä on toistanut uudelleen ja uudelleen, on pieni sokeuskin omalle työlle tullut. Sen takia katsojat ovatkin niin tärkeässä asemassa. Ulkopuolinen näkee, mitä itse ei aina huomaa. Sen takia palaute on tärkeää ja tervetullutta.

Ohjelmamme tulee ensiesitykseen 15.1.2013. Löytöfest näkyy Ylä-Pirkanmaalla kaapelikanavapaikalla 255. Sen lisäksi ohjelmamme näytetään netissä osoitteessa www.livestream.fi/tamkvirrat. Tarkemmat tiedot ja näkyvyysalueet ilmoitamme blogissamme lähempänä tammikuuta.

Toteutamme ohjelmaamme TAMK:issa perustamamme MediataideM-osuuskunnan kautta. Tänä vuonna kanavapakettimme sisältää seitsemän erilaista ohjelmaa ja voit käydä tutustumassa myös niihin osoitteessa www.mediataidem.fi.

Jännittävä ja opettavainen syksy on takana, onneksi paljon kaikkea on vielä edessä!

Pysykää mukanamme!

Meri-Tuuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti